Grafmonumenten

Een passende grafsteen is een blijvende gedachtenis aan uw dierbare. Een monument vol herinneringen waar u afscheid neemt en uw geliefde of familielid herdenkt.

Natuursteen, brons of glas. Klassiek, modern of fantasierijk. Een grafmonument is een persoonlijke keuze. Daarom helpen we u graag. Laat u inspireren door onze voorbeelden of overloop in alle rust de vele mogelijkheden. We adviseren u over de soort, kleur, vorm, stijlen en details. U beslist, wij verzekeren een vlotte bestelling en plaatsing.

Wij verzorgen zelf de plaatsing in eigen beheer.

Urneveldmonumenten

Een urnenveldmonument zorgt bij crematie voor een tastbare herdenkingsplek.
Deze herdenkingssteen biedt plaats aan de eigenlijke urne, of wordt opgesteld nabij de strooiweide.

Een urnenveldmonument is een persoonlijke keuze. U beslist zelf welk ontwerp een mooie herinnering aan uw dierbare symboliseert. Wij adviseren u over de juiste materiaalkeuze, vorm en afwerking van het monument. Sowieso kiest u uit een ruim aanbod. Heeft u een specifiek ontwerp in gedachten? Samen met u overlopen we alle mogelijkheden.

Alle monumenten worden in eigen beheer geplaatst.

Columbariumplaten, Urnen & Gedenkstenen

Even stilstaan en uw dierbare herdenken: een gedenksteen, urne of columbariumplaat vormt daarvoor de geschikte plek. Zowel thuis als op de begraafplaats.

Maak kennis met ons ruim aanbod herdenkingselementen. We adviseren u graag over de verschillende vormen en afwerkingen. Ook bij het schrijven van een passende tekst of selecteren van een mooie foto staan we voor u klaar.