Funerarium

Het vernieuwde funerarium is ingericht in een huiselijke en warme sfeer. Een innige omgeving waar u uw dierbare groet en uw verdriet deelt met familie of vrienden. Wij zijn er voor u met een luisterend oor en beantwoorden al uw vragen.
Afscheid nemen van uw dierbare doet u in een geborgen omgeving. Discretie en privacy spreken voor zich. Een groet aan uw dierbare is vaak een eerste stap om het verlies te verwerken. Het is een emotioneel bezoek voor de begrafenis. Met of zonder eigen afscheidsgebed of bezinningstekst.

Een laatste groet aan uw dierbare kan elke dag,
ook op zon- en feestdagen

Uitvaartcentrum Zedelgem (Groenestraat 130)

Openingsuren winkel

Van maandag tot en met zaterdag.
Van 09.00 uur tot 12.00 uur en van 14.00 uur tot 18.30 uur.

Openingsuren funerarium

Van maandag tot en met zaterdag.
Van 16.30 uur tot 18.30 uur.
Op zondag en feestdagen van 10.00 uur tot 11.00 uur.


Uitvaartcentrum Veldegem (Torhoutsesteenweg 324)

Openingsuren idem als Groenestraat maar enkel wanneer er een overledene is opgebaard.

Indien afwezig 24/24 bereikbaar op het nummer 050/27 01 72.

Aula

-

Een uitvaartdienst in de aula kan op vele manieren, ongeacht geloof of soort uitvaart. Wij schikken ons naar uw persoonlijke wensen. Indien gewenst, geven we samen met u de dienst vorm om op een persoonlijke manier het afscheid te beleven. De teksten, voorlezers en muziekkeuze bepaalt u zelf. We begeleiden u in de opties en assisteren waar nodig.

De hedendaagse en stijlvolle aula is uitbreidbaar en kan tot 400 zitplaatsen bevatten. De aangepaste verlichting, behaaglijke kleuren en huiselijke inrichting creƫren een warme omgeving.

De uitvaart wordt met professioneel materiaal in hoge definitie ondersteund, voor zowel muziek, projectie als beeldopname. Indien de familie dit wenst, kan de dienst worden opgenomen en meegegeven worden. Zo kan u thuis het afscheid op een mooie manier herbeleven.

Een ontvangst- en wachtruimte flankeert de aula. De warme, open plaats vormt een stijlvol decor om in alle sereniteit familie en vrienden te ontmoeten voor de dienst start. U hebt alle tijd om uw verdriet te delen en samen te herdenken. Om rustig te praten en gedachten uit te wisselen.

Parkeren kan eenvoudig op de ruime private parking.

Rouwtafel

-

In een aangenaam kader herinneringen ophalen, kan aan onze rouwtafel. U hoeft zich niet te verplaatsen: de rouwtafel bevindt zich in het rouwcentrum. In een uitnodigende omgeving bieden we plaats aan 54 personen. In een gemoedelijke sfeer beleeft u samen met familie, vrienden en bekenden een passend slot van een bewogen dag.

De maaltijd kiest u zelf. Zowel een broodmaaltijd als warme maaltijd is mogelijk. Al dan niet in samenwerking met een traiteur van uw keuze. We helpen u graag voor een vlekkeloos verloop van een emotionele dag. Vraag naar de mogelijkheden, we staan voor u klaar.

Bekijk het menu