Wie zijn wij

-

Een dierbare persoon verliezen is een ingrijpende gebeurtenis.

Bij het heengaan van een familielid is het belangrijk dat u zich gesteund voelt door goed advies en een menselijke benadering.

Wij begeleiden u actief waar nodig en geven u de ruimte om uw verlies in alle rust te verwerken. Kwalitatieve opvang staat centraal. De intieme sfeer van ons familiebedrijf vertaalt zich in een hartelijke ontvangst en persoonlijke begeleiding.

Wij staan aan uw zijde doorheen het volledige rouwproces. In alle discretie en volgens uw wensen. Zo vindt u de tijd en de ruimte om uw verlies op uw eigen manier te verwerken. Uw zorgen en praktische beslommeringen nemen we voor onze rekening.

Onze diensten

-

Wij verzorgen niet enkel begrafenissen in Groot-Zedelgem (Zedelgem, Veldegem, Aartrijke , Loppem) maar ook buiten onze gemeente kan u beroep doen op onze diensten.

Verzorging en opbaring van uw dierbare kan in één van onze rouwcentra of indien gewenst bij de overledene thuis. De bespreking van de uitvaartdienst kan bij ons in de zaak of bij u thuis doorgaan. U krijgt van ons de nodige informatie in verband met de diverse mogelijkheden bij een begrafenis of crematie.

Alle administratieve zaken in verband met de begrafenis verzorgen wij voor u, zoals:

  • aangifte van overlijden bij de gemeente
  • vastleggen van de plechtigheid volgens wens en geloofsovertuiging
  • reserveren van rouwtafel op plaats naar keuze in een restaurant of in ons rouwcentrum
  • afspraak en reservering maken met de gemeente betreffende begraafplaats en vergunningen

Het rouwdrukwerk wordt volledig door ons verzorgd naar persoonlijke wens van de familie.
Wij bieden u een ruime keuze aan rouwbrieven, rouwkaarten, gedachteniskaartjes met of zonder foto. Door dit alles in eigen beheer uit te voeren, kunnen wij u een zeer snelle service bieden, zelfs op zon- en feestdagen. Indien gewenst ontwerpen en plaatsen wij ook een overlijdensbericht in de krant.

Ook voor het bestellen van de bloemstukken kan u bij ons terecht, deze worden besteld bij de bloemenzaak naar keuze van de familie.

Wij zorgen voor een persoonlijke, discrete en verzorgde begeleiding tijdens de uitvaartdienst met
ruimte en respect voor uw verdriet.

Graag staan wij u bij met advies betreffende de keuze van het graf- en urneveldmonument.
De plaatsing gebeurt met de nodige zorg door ons.